AJANKOHTAISTA

CARELIAN JURA-VIIKOT SYYS-LOKAKUUSSA

Careliassa vietetään Jura-aiheisia teemaviikkoja syys-lokakuussa 18.9.–28.10.

Viikkojen ajan on tarjolla vaihtuva valikoima Juran alueen viinejä ja niihin sovitettu neljän ruokalajin menu:
 

Menu Jura 18.9.–28.10.

Savustettua sorsapastramia ja -rilletteä, kotimaista omenaa 16 €

***
Paahdettua Fiskarsin hirvenfileetä, hirviragú ja marinoituja suppilovahveroita 34 €

***
36 kuukautta kypsytettyä Comté-juustoa

***
Myskikurpitsakakkua, karamellia ja jogurttisorbettia

60 euroa

Lisäksi tarjolla kolmen viinin Jura-aiheinen mini-tasting (20 e/hlö), joka sisältää 3 X 6 cl maisteluannosta viiniä, jotka tarjoilija lyhyesti esittelee viinejä kaadettaessa. 

Tastingia ei tarvitse tilata ennakkoon.
Sen voi toteuttaa esimerkiksi aperitiivina illallisen aluksi ja tietysti myös viinibaarissa aina kun on tilaa.

TULOSSA: Champagne-viikot 13.11. - 31.12!

CARELIAN VIINI-ILLAT  SYYSKAUDELLA 2017:

Marraskuun 6. Rhone. à 64 e/hlö

Joulukuun 4. Kuohuviinit, 68 e/hlö

Viini-illat alkavat klo 18.45. Hinnat julkaistaan lähempänä tapahtumaa ja ne riippuvat maisteltavien viinien määristä ja tuottajista. Hintaan sisältyy pääruoka-annos.

Varaukset ja tiedustelut:
Puh (09) 2709 0976
ravintola@ravintolacarelia.fi

Varaukset ja tiedustelut:
Puh (09) 2709 0976
ravintola@ravintolacarelia.fi

 

 

Uniikki brasserie
vanhassa
apteekkimiljöössä