AJANKOHTAISTA

BOURGOGNE-VIIKOT 1.3.–31.3.2018

Viikkojen aikana on tarjolla laaja, viikoittain vaihtuva valikoima Bourgognen viinejä sekä keittiömestari marko Lomanin suunnittelema teemamenu:
 

MENU BOURGOGNE

Häränveripalttua, hapatettuja herkkusieniä ja lardo di colonnataa

***

Challansin ankkaa, ankanmaksaa, mustaa tryffeliä ja kurpitsaa

***

Juustovalikoima

62 €

 
Lämpimästi tervetuloa!

 

CARELIAN VIINI-ILLAT  KEVÄTKAUDELLA 2018:

 

Maaliskuun 5. Bourgogne 62 eur

 

Huhtikuun 9. Nebbiolo eri alueilta 64 eur

 

Toukokuun 7. Saksalainen Riesling 57 eur

 

Viini-illat alkavat klo 18.45. ja hintaan sisältyy teeman sovitettu pääruoka-annos.

Varaukset ja tiedustelut:
Puh (09) 2709 0976
ravintola@ravintolacarelia.fi

 

 

Uniikki brasserie
vanhassa
apteekkimiljöössä