AJANKOHTAISTA

CARELIAN VAPPULOUNAS TIISTAINA 1.5.

Kattaukset klo 12.00 ja 15.00


MENU

Alkuruoat:
Carelian perinteistä juhlasilliä ja luomukananmunaa
***
Maalaisrilletteä, tuoretta kesätryffeliä ja varhaiskaalia
***
Parsaa hollandaise

Pääruoat:
Grillattua varhaisporkkanaa, Gobbas Gårdin kylmäpuristettua rypsiöljyä ja rakuunaa
***
Paahdettua merihaukea, grillattua purjoa ja beurre blanc-kastiketta
***
14 tuntia paahdettua porsaankylkeä, romescokastiketta ja sydänsalaatia

Juustot:
Juustolajitelma

Jälkiruoat:
Mantelikakkua ja rooibos-teesorbettia
***
Suklaateriiniä ja vadelmajäätelöä
 

HINTA:
3 ruokalajia 47 euroa
(alkuruoka, pääruoka ja jälkiruoka)

4 ruokalajia 54 euroa
(alkuruoka,pääruoka, juustot ja jälkiruoka)

5 ruokalajia 62 euroa
(alkuruoka, väliruoka, pääruoka, juustot ja jälkiruoka)

 

CARELIAN ÄITIENPÄIVÄLOUNAS sunnuntaina 13.5.

Kattaukset klo 12.00 ja 15.00
 

MENU

Alkuruoat:
Endiivisalaattia ja roquefort-dressing
***
Grillattua mustekalaa, taggiasche-oliiveja ja Ndujaöljyä
***
Kukkakaalikeittoa, fetaa ja Carelian Ras El Hanout-maustetta

Pääruoat:
Paahdettua munakoisoa, basilikaa ja vuohenjuustoa
***
Hiillostettua Nieriää, latva-artisokkapyreetä ja herkkusieniä
***
Yön yli haudutettua vasikan niskaa, marinoituja korvasieniä ja vihreää parsaa

Juustot:
Juustolajitelma
 

Jälkiruoat:
Vaniljavaahtokarkkia, kookosta ja porkkanasorbettia
***
Raparpericlafoutis ja raparperijäätelöä

HINTA:
3 ruokalajia 47 euroa
(alkuruoka, pääruoka ja jälkiruoka)

4 ruokalajia 54 euroa
(alkuruoka,pääruoka, juustot ja jälkiruoka)

5 ruokalajia 62 euroa
(alkuruoka, väliruoka, pääruoka, juustot ja jälkiruoka)

 

GORI -VIINITEKIJÄILLALLINEN TI 15.5. KLO 19.00

Isäntänä Daniele Galli, Gori Wines.

Vuonna 2009 perustettu viinitalo Gori sijaitsee Koillis-Italiassa, Friulin pohjoisosassa, ns. Colli Orientalin alueella, Nimis-nimisellä paikkakunnalla.

Maisteltavina 2 valkoviiniä, 2 punaviiniä ja 1 jälkiruokaviini

MENU
Kukkakaalikeittoa
***
Paahdettua porsaankylkeä
***
Raparpericlafoutis

Hinta:
Menu + viinit 75 eur/hlö
 

SCHLOSS LIESER GROSSES GEWÄCHS -TASTING PE 18.5. KLO 18.00

Saksalaisen Schloss Liesrin 5 eri kylän hienoimmat palstaviinit.

5 viiniä maisteluannoksina, 35 euroa/henkilö

RIESLING-VIIKOT 16.4.–31.5.2018

Viinibaarissa Riesling- mini-tasting: kolme erilaista viiniä 6 cl:n maisteluannoksina, jotka tarjoilija esittelee lyhyesti. Tastingin hinta on 20 eLisäksi keittiömestari Marko Lomanin suunnittelema keväinen teemamenu:

MENU RIESLING

Parsaa hollandaise ja hauen mätiä

***

Yön yli paahdettua porsaan kylkeä, romescoa ja sydänsalaattia

***

Raparperi-clafoutis ja raparperijäätelöä

49€

 

CARELIAN VIINI-ILLAT  KEVÄTKAUDELLA 2018:

 

Toukokuun 7. Saksalainen Riesling 57 eur TÄYNNÄ

 

Kesäkuun 4. Viini ja ruoan yhdistäminen, 5 erilaista viiniä, 59 euroa
- HUOM! Tässä tastingissa ei ole tarjolla ei pääruokaa, vaan kylmä maistelulautanen, jossa erilaisia makuja viinien kanssa yhdistettäväksi.

 

Viini-illat alkavat klo 18.45.

Varaukset ja tiedustelut:
Puh (09) 2709 0976
ravintola@ravintolacarelia.fi

 

 

Uniikki brasserie
vanhassa
apteekkimiljöössä